02.01.2013
Pome.sk

Tlačová správa: Snowgirls The Movie - Snow Invaders From Outer Space ONLINE

POME Media House v decembri 2012 uverejnilo prvý, freeskiersko-snowboardový, filmový dokument o riderkách zo Slovenska a Česka. Trailer bol uverejnený 25. novembra 2012 cez domovskú stránku pome.sk a pozrelo si ho viac ako 11 000 divákov.

Film je vo svojej finálnej podobe dlhý 23 minút, 28 sekúnd. Online bol zverejnený 21.12.2012 o 21:12.

Celý dokument približije divákovi svet freeskiingu a snowboardingu z pohľadu profesionálnych jazdkýň. Natália Šlepecká, Zuzana Stromková, Klaudia Medlová a Martina Molnárová chronologicky popisujú priebeh jednej sezóny a to od jesene až po letnú prípravu. To zahrňuje prvé cestovanie za snehom, jazdenie v slovenských strediskách a TOP európskych snowparkoch, účasť na zahraničných pretekoch a prestížnych akciách ale takžiež užívanie si napríklad jarných podmienok a zábavu s kamarátmi.

Tak isto je vyzdvihnutá správna príprava a tréning ako dôležitá súčasť športu.

Okrem slovenkých a českých rideriek predviedlo svoje jazdenie aj niekoľko freeskieriek a snowboardistiek zo zahraničia. Celkovo sa vo filme objavilo 19 rideriek.

Freeskierky: Natália Šlepecká (SK), Zuzana Stromková (SK), Petra Jurečková (SK), Kristýna Kapounová (CZ), Michaela Hlinková (SK), Eveline Bhend (SUI), Silvia Bertagna (IT). Snowboardistky: Klaudia Medlová (SK), Martina Molnárová (SK), Lucie Zabranská (CZ), Kateřina Vojáčková (CZ), Baša Števulová (SK), Šárka Pančochová (CZ), Kristína Bobáková (SK), Dominika Králiková (SK), Zuzana Medlová (SK), Diana Augustínová (CZ), Tereza Čermáková (CZ), Sabina Pintar (SLO).

 

Odkaz na dokument aj s anglickými titulkami:

http://pome.sk/videos/300/snowgirls-the-movie-snow-invaders-from-

outter-space-final

 

Snowgirls The Movie mal premiéry vLiptovskom Mikuláši (SK), Žiline (SK), Bratislave (SK) a za spolupráce s českou značkou freestylových lyží OXskis aj v Prahe (CZ). S premiérami Snowgirls The Movie bolo zakaždým spojené aj premietanie filmu o freestyle snowboardingu od Petera Čaju, Back To The Streets.

Celý projekt realizuje Pome Media House. Tím Snowgirls The Movie: Snow Invaders From Outer Space je nasledovný:

producent: Filip Zbojek

produkcia: Martina Molnárova

réžia a strih: Juraj Lovás

animátor: Matej Jančar, Brian Blan

grafika: Andrea Klvačková

 

Realizácia bola možná za pomoci partnerov:

OXSKIS

NIKITA

ROXY

PARK SNOW DONOVALY

JASNA NIZKE TATRY

HORSEFEATHERS

UVEX

SWIS-SHOP.CZ

 

Mediálni partneri

Boardlife.sk

freeride.cz/girls

 

Snowgirls:

Freeskiing a freestyle snowboarding sú športy, ktoré sú vo svete čoraz populárnejšie a aj na Slovensku sa im začína venonať stále vačšie množstvo mladých ľudí. Oslovení odlišným, napríklad farebným, oblečením, kreatívnym štýlom jazdenia, pestrou paletou možných trikov, skúšajú sa bližšie zoznamovať so snowparkom a ľuďmi, ktorí sa týmto športom už venujú. Pri súťažiach sa kladie dôraz na štýl a prevedenie, nie na sekundy. Freeskiing prechádza zmenou za posledné obdobie, keďže bol zaradený na ZOH v Sochi 2014.

Slovensko má dievčenské talenty, ktoré nielenže vo freeskiingu a freestyle snowboardingu vynikajú, ale aj dosahujú úspechy doma a zahraničí. Od roku 2010 začal projekt Snowgirls dokumentovať jazdenie, tréningy a cestovanie štyroch úspešných Slovenských rideriek (Zuzana Stromková, Natália Šlepecká, Klaudia Medlová, Martina Molnárová). Prostredníctvom videoepizód a tutoriálov ponúka náhľad do sveta týchto športov, približuje ho ostatným a nabáda k vyskúšaniu niečoho nového. Od februára 2012 projekt naberá nový dych a začína tiež dokumentovať cestu Natálie, Zuzany a Klaudie za ZOH v Sochi (RUS) 2014.

POME Media House:

• profesionálne video štúdio so servrovým technologickým zázemím špecializovaným na freestyle a lifestyle s najväčším videoarchívom na Slovensku • už 3. sezónu vyrábame pravidelné relácie pre vlastnú internet TV www.pome.sk / vyše 300 videí a celková sledovanosť vyše 400.000 videní / 1.300.000

zobrazení /

• priamy mesačný reach 5500 ľudí, dlhodobé mediálne spolupráce s komunitnými

ale aj celoplošnými médiami (internet, print, TV)

• viac na pome.sk

Tagy

Jooooin & ride!

Ale no taaak! nerob si prdel... Supeeer! si prihlásený do newslettera

Eventy

Pridaj event

News feeds

Go to top Go to top