About us

Filmová agentúra POME je zameraná na dokumentáciu freestylovej scény na Slovensku a tiež na slovenských jazdcov v zahraničí. Má dlhoročné skúsenosti s natáčaním freestylových a extrémnych športov a disponuje najväčším HD archívom na Slovensku. Za tri roky vyprodukovala viac ako 300 videí a epizód o mladých ľuďoch venujúcich sa adrenalínovým športom a to ako v zime tak aj v lete.

Riderom ponúka možnosť PR servisu v podobe vytvorenia TS, fotiek a videí.

POME vytvorilo internetovú TV pome.sk, kde pravidelne každý týždeň pribúdajú jednotlivé relácie. Stojí za niekoľkými úspešnými filmovými projektmi ako napríklad charakteristickými správami z tohto prostredia Pome NEWS, Game Of Shred či Progress Zone.

Na prelome rokov 2010/2011 vznikol na Slovensku projekt pod názvom Snowgirls, ktorý bol zameraný na 4 dievčatá (na snowboarde Klaudia Medlová a Martina Molnárová, na freeski Natália Šlepecká a Zuzana Stromková). Divečatá jazdia už pár sezón a dosahujú úctyhodné výsledky doma aj v zahraničí. Ako Snowgirls natočili niekoľko videoepizód, ktoré približovali ich svet jazdenia, výlety za snehom či iné zážitky spojené s týmito športami.

 

Jooooin & ride!

Ale no taaak! nerob si prdel... Supeeer! si prihlásený do newslettera

Eventy

Pridaj event

News feeds

Go to top Go to top