22.11.2012
Pome.sk

Tlačová správa: Snowgirls The Movie a Back to Streets

     Pod taktovkou POME Media House pripravuje Snowgirls svoj vlastný dokumentárny film pod názvom Snowgirls The Movie: Snowinvaders From Outer Space. Najlepšie freeskierky a snowboardistky zo Slovenska aj Česka v ňom predvedú svoje jazdenie, podajú svoj vlastný pohľad na freestylový svet a zároveň priblížia tieto športy širokej verejnosti. Freeskierky aj snowboardistky tvoria špecifickú komunitu. Hlavne v zime máme možnosť nahliadnuť do ich sveta, kde sa tešia zo snehu a teplôt pod 0°C. Ich domovom sa stávajú Donovaly, kde majú možnosť prekonávať gravitáciu. Film dokumentuje ich celoročné prípravy od trénovania v lete, cez jesenné výjazdy za snehom až po zimnú sezónu plnú zážitkov.

SGTM

 

     Trailer bol uverejnený 25. novembra 2012 cez domovskú stránku pome.sk. Odvtedy bol distribuovaný cez mnohé komunitné weby na Slovensku ale aj v Česku, Anglicku, Španielsku, Švajčiarsku, Nemecku a v iných. Pozrelo si ho viac ako 10 000 divákov a teší sa len pozitívnym ohlasom u nás aj vzahraničí. Odkaz na trailer: http://pome.sk/videos/295/snowgirls-the-movie-trailer

     Na základe nečakane vysokého záujmu o film sa Pome Media House rozhodlo zorganizovať tri premiéry. Tie budú tiež spojené s filmom o freestyle snowboardingu Back To The Streets od Petra Čaju. Svoje umenie tu predvedú najlepší slovenský snowboardisti priamo v mestách.

     Termíny premiér sú naplánované na Slovensku v priebehu decembra 2012. Celú tour odštartuje úvodná párty v legendárnom Lipovskom Mikuláši 07.12. Druhá premiéra, 14.12. v Žiline, bude súčasťou akcie Big Jump Exhibition. Zavŕšenie celej tour bude 21.12. v hlavnom meste, Bratislave.

 

07.12. 2012 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

20:00 DK LM - Bábková sála (vstup-free)

22:00 Club muSICK - DJ Ľudko Snovák(vstup-3 E)

 

14.12. 2012 ŽILINA

22:00 Nosorožec Pub - DJ Ľudko Snovak (vstup-4 E)

premiéry + Big Jump Exhibition AfterPárty

 

21.12. 2012 BRATISLAVA

20:00 Music Club "U Očka" (vstup-3 E)

Afterpárty s Ľudkom Snovákom

 

     V Prahe, 15.12., pripravujeme osobitú premiéru spojenú s diskusiou o sponzoringu nielen so samotnými ridermi ale aj team managermi športových značiek. Info prinesieme už čoskoro.

     Online distribúcia videa prebehne 21.12.2012 o 21:12. Celý projekt realizuje Pome Media House. Tím Snowgirls The Movie: Snowinvaders From Outer Space je nasledovný: producent: Filip Zbojek produkcia: Martina Molnárová režisér: Juraj Lovás animátor: Matej Jančár grafika: Andrea Klváčová

     Film bude dlhý15-20 minút. Bude tvorený zo záberov od viacerých filmárov a od samotných rideriek: z freeskieriek Natália Šlepecká, Zuzana Stromková, Kristína Kapounová a Petra Jurečková, zo snowboardistiek Klaudia Medlová, Zuzana Medlová, Dominika Králiková, Šárka Pančochová, Martina Molnárová, Diana Augustinová, Katarína Vojáčková, Baša Števulová a Lucia Zábranská.

     Dievčatá nelenia a poctivo sa pripravujú na ďalšiu zimnú sezónu. Svedčia o tom ich ďalšie úspechy a aktivity:

Klaudia Medlová - 2. miesto na Európskom pohári v slopestyle (14. november 2012). Zuzana Stromková a Natália Šlepecká pravidelne aktualizujú zaujímavosťami svoje blogy www.natalia-slepecka.blogspot.cz a www.zuzanastromkova.sk.

Natália a Klaudia, ktoré obe zbierajú body na olympiádu v Sochi 2014, odlietajú 28. novebra trénovať do Colorada (USA).

 

Snowgirls:

Freeskiing a freestyle snowboarding sú športy, ktoré sú vo svete čoraz populárnejšie a aj na Slovensku sa im začína venonať stále vačšie množstvo mladých ľudí. Oslovení odlišným, napríklad farebným, oblečením, kreatívnym štýlom jazdenia, pestrou paletou možných trikov, skúšajú sa bližšie zoznamovať so snowparkom a ľuďmi, ktorí sa týmto športom už venujú. Pri súťažiach sa kladie dôraz na štýl a prevedenie, nie na sekundy. Freeskiing prechádza zmenou za posledné obdobie, keďže bol zaradená na ZOH v Sochi 2014.

Slovensko má dievčenské talenty, ktoré nielenže vo freeskiingu a freestyle snowboardingu vynikajú, ale aj dosahujú úspechy doma a zahraničí. Od roku 2010 začal projekt Snowgirls dokumentovať jazdenie, tréningy a cestovanie štyroch úspešných Slovenských rideriek (Zuzana Stromková, Natália Šlepecká, Klaudia Medlová, Martina Molnárová). Prostredníctvom videoepizód a tutoriálov ponúka náhľad do sveta týchto športov, približuje ho ostatným a nabáda k vyskúšaniu niečoho nového. Od februára 2012 projekt naberá nový dych a začína tiež dokumentovať cestu Natálie, Zuzany a Klaudie za ZOH v Sochi (RUS) 2014.

 

POME Media House:

• profesionálne video štúdio so servrovým technologickým zázemím špecializovaným na freestyle a lifestyle s najväčším videoarchívom na Slovensku

• už 3. sezónu vyrábame pravidelné relácie pre vlastnú internet tv www.pome.sk / vyše 300 videí a celková sledovanosť vyše 400.000 videní / 1.300.000

zobrazení /

• priamy mesačný reach 5500 ľudí, dlhodobé mediálne spolupráce s komunitnými

ale aj celoplošnými médiami (internet, print, tv)

• viac na pome.sk

 

Partneri Snowgirls The Movie:

NIKITA

ROXY

DONOVALY

JASNA

HORSEFEATHERS

OXSKIS

UVEX SWIS-SHOP.CZ

 

Mediálni partneri

Boardlife.sk

Freeski.cz

 

Tagy

Jooooin & ride!

Ale no taaak! nerob si prdel... Supeeer! si prihlásený do newslettera

Eventy

Pridaj event

News feeds

Go to top Go to top