05.12.2012
Pome.sk

POZVÁNKA: Blue Tomato Plan P – Pre-Christmas Contest

Tento december je na nás štedrí. Naša repre výprava nás prezentuje v Colorade, tento víkend sa otvárajú strediská na Slovensku, príde Mikuláš, blížia sa Vianoce ... a v rakúsku sa konajú veľké akcie. Včera sme vás informovali o MFO, ktorý sa pôjde v januári 2013. Dneska máme pozvánku pre freeskierov aj snowboardistov na Blue Tomato Plan P – Pre-Christmas Contest!  

Tento event sa bude konať ešte pred Vianocami, a to 22.12.2012 v Superparku Planai - Schladming (AUSTRIA). Tešiť sa môžete na rôzne darčeky a cash od sponzorov. 

 BT

A JE SA NA ČO TEŠIŤ! Poďme po poriadku... 

The QParks Tour je medzinárodná freestyle tour určená pre freeskierov aj snowboardistov. Má niekoľko zastávok (konkrétne dátumy sleduj na http://pome.sk/events). Najbližšia zastávka bude teraz, 22.12. v Superparku Planai. O setup parku sa postará Andi Röck, takže si na svoje príde každý z troch kategórii: muži, ladies, rookies. 

Blue Tomato sa postará o to, aby mal každý poriadnu dávku energie raňajkami “Breakfast for Champions” priamo na kopci! :) Prizemoney: 3000,- Eur, ceny a vouchery od Blue Tomato a O'Neill, možnosť získať sponzoring od adidas eyewear (pre najlepšiu  freeski lady a najlepšieho snowboardera, ktorý zatiaľ niesú sponzorovaný žiadnou značkou okuliarí na zimu). To nieje všetko, víťazi ''Best Trick'' kontestu v oboch kategóriách dostanú odmenu 100,-Eur cash a nové rukavice značky POW.

Snowboardisti pozor! Blue Tomato Plan P je súčasťou TTR, takže máte možnosť zbierať body na evente ktorý je ohodnotený ako TTR 2*! Víťaz kategórie snowboard muži je automaticky kvalifikovaný na finále O’Neill Pleasure Jam 2013

Víťaz kategórie freeski muži bude poctený pozvánkou na Austrian Freeski Open 2013 aj s ubytovaním a lístkom na vlek. 

BT

Oficiálne vyhlásenie výsledkov prebehne o 16:00 v obchode Blue Tomato v Schladmingu, s horúcim punčom, občerstvením a hudbičkou.

 

AFTERPARTY je samozrejmosťou. Tá sa bude konať vo Friends Bare v centre Schladmingu, brány otvorené od 21:00. Každý účastník kontestu dostane drink zdarma. 

Registrácia zdarma, stačí kliknúť na QParks Tour Website

 

A aby sme tomu dali čerešničku na záver, máš možnosť vyhrať surftrip na Balicamp. Tak klikni SEM pre viac info!

FREESKI video z min. roka: 

QParks Freeski Tour 2012/13 - TIME TO SHINE from QParks on Vimeo.

 

SNOWBORARD video z min. roka:

QParks Snowboard Tour 2012/13 - TIME TO SHINE from QParks on Vimeo.

Tagy

Jooooin & ride!

Ale no taaak! nerob si prdel... Supeeer! si prihlásený do newslettera

Eventy

Pridaj event

News feeds

Go to top Go to top